Siapa Saya?

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Haii semua,

Nama saya Maziah Jamaludin ,seorang Pengedar Shaklee yang sah sejak 2013. Saya mempunyai  3 orang cahaya mata yang bijak dan cergas, Muhammad Syahmi Isyraf, Nurul Izzah dan Nurul Amni. Isteri kepada suami tercinta, Muhd Faizal. Sebelum ini kami bermastautin selama 7 tahun di Putrajaya dan kini menetap di Kajang.

Pertamanya saya ingin kongsikan dari mana bermulanya perjalanan saya sebagai pengedar Shaklee aktif yang kini menjangkau 5 tahun sejak 2013. Pada mulanya saya hanya ingin menjadikan Shaklee sebagai pendapatan sampingan. Ternyata bukan sahaja jatuh cinta kepada bisnes Shaklee malah kepada produknya juga.

Setelah mendaftar keahlian Shaklee, saya membelikan ibu saya prosuk untuk kesihatan sendi. Alhamdulillah selepas sekian lama ibu saya mengalami masalah sendi yang agak kronik, dengan izin Allah kini sembuh dengan mengambil Set Sendi Shaklee.

Sehingga kini, saya antara beribu-ribu pengguna Shaklee yang berpuas hati dengan produk Shaklee. Oleh itu, atas dasar untuk terus berkongsikan kebaikan dan manfaat produk Shaklee maka saya teruskan bergelar pengedar Shaklee aktif.

Alhamdulillah dengan pengalaman sendiri dan kebaikan produk yang saya sendiri amalkan, tidak sukar bagi saya untuk kongsikan bersama saudara mara dan rakan-rakan kerana produk Shaklee juga sebenarnya sudah dikatahui reputasinya dan kebaikannya kepada tahap kesihatan.

Sekiranya anda berminat untuk menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, ini adalah peluang yang perlu anda rebut!!

Jana Pendapatan Secara Sambilan Atau Sepenuh Masa Dengan Shaklee

Kepada semua pelanggan Vitaminsihat.Com , terima kasih kerana masih setia dan terus setia dengan Vitaminsihat.Com dan vitamin semulajadi Shaklee. Saya percaya apabila anda sudah jatuh cinta kepada produk Shaklee, pastinya anda juga teruja untuk berkongsikan kebaikan yang anda perolehi dengan mengamalkan produk Shaklee. Betul tak?

Kebiasaanya jika kita berkongsikan kebaikan sesuatu produk di blog, di FB, Instagram, kita tidak akan dibayar apa-apa kan? Berbeza dengan Shaklee. Apabila anda mendaftar sebagai ahli Shaklee, Shaklee akan membayar BONUS kepada anda! Menarik bukan?

Shaklee tiada ‘banner’, ‘bunting’ atau ‘billboard’. Shaklee tiada di kaca Televisyen mahupun corong Radio

Tiada artis seperti Britney Spears atau pemain bolasepak sehebat Christiano Ronaldo untuk membuat ‘endorsement’ tentang produk. Hakikatnya, kita semua adalah model dan duta kepada produk Shaklee. Shaklee tidak melabur berjuta-juta ringgit untuk menaja artis mahupun pemain bola sepak untuk mempromosikan produk Shaklee tetapi Shaklee mengambil langkah bijak dengan melaburkan wang dengan memberi bonus kepada pengedarnya yang gigih berusaha berkongsi kebaikan produk Shaklee kepada umum.

Olh itu, saya dengan besar hati ingin mengajak semua pelanggan terutamanya yang masih belum mendaftar keahlian untuk menjadi ahli dan sekiranya berminat untuk menjana pendapatan sampingan sama ada 2 angka, 3 angka, 4 angka hatta 6 angka sekalipun, MARI SERTAI GROUP SHAKLEE SAYA!!

Berapa Modal Untuk Mendaftar Keahlian Shaklee? RM10,000? RM15,000?

Tidak..Tidak sama sekali!!

Pendaftaran ahli Shaklee hanya RM75 sahaja walau di aman jua anda berada asalkan masih berada dalam Malaysia dan berumur 18 tahun ke atas. Anda tidak perlu membuat stok beribu ringgit kerana stok akan diuruskan oleh pihak Shaklee Malaysia. Kecuali sekiranya anda ingin membuat sedikit stok di rumah, anda boleh berbuat demikian bergantung kepada bajet anda. Tidak perlu membuat PINJAMAN, tidak berpu stok BERPULUH RIBU. Cukup sekadar anda mampu untung pusing modal.

Apa yang penting, bisnes Shaklee adalah, USE, SHARE dan BUILT. Ia bukanlah bisnes HEAD HUNTING.

Tiada Pengalaman? Tidak Tahu Bagaimana Nak Bisnes? Ada Group Sokongan? Ada Kelas?

Semuanya kami akan lahir from zero to hero! Kalau tak percaya boleh tonton video di bawah ini.

Kebanyakan ahli di bawah saya adalah surirumah dan tedapat juga yang bekerjaya. Kekangan masa untuk menghadiri kelas memang wujud tetapi kumpulan kami juga turut mengadakan kelas di alam maya melalui Whaatsapp dan Telegram. Pelbagai medium digunakan untuk menvapai kepada ahli yang bersungguh-sungguh untuk menjana pendapatan sampingan melalui bisnes Shaklee.

PAstinya semuanya bermula dari KOSONG. Sama juga seperti saya, saya tak tahu apa-apa mengenai bisnes dan tidak terfikir akan terjebak ke dalam dunia bisnes pada mulanya. Oleh sebab itu, pentingnya ‘upline’ iaitu  MAK anda dalam organisasi saya sebagai jurulatih dan cikgu. Dalam organisasi kami, para mak diajar untuk bertanggungjwb ke atas anak-anak yang INGIN BERJAYA.

Kenapa Perlu Sertai Group Saya?

Saya tak paksa dan tiada paksaan untuk berada di dalam group saya. Saya sendiri bertahan lebih 5 tahun bersama bisnes Shaklee. Dengan izin Allah, selepas melahirkan anak ketiga, saya mengambil cuti tanpa gaji dan fokus kepada bisnes Shaklee. Pada awalnya saya hanya ingin membantu suami dalam ekonomi keluarga tetpi Alhamdulillah kini ramai pelanggan datang sendiri tanda perlu dipaksa.

Ini bukan cakap kosong, bukan angan angan tetapi impian yang mampu digapai. Bukan saya seorang sahaja yang sudah merasa kelebihan yang Shaklee tawarkan kepada pengedarnya seperti wang tunai (Bonus setiap bulan), Award, Bonus Kereta, Percutian percuma dan banyak lagi. Sudah ramai yang sudah merasainya dan peluang itu terbuka kepada semua yang bersungguh-sungguh dalam bisnes Shaklee ini.

Saya dan semua ahli dalam group kami amat berbesar hati untuk membantu dan mengalu-alukan kepada anda untuk mencipta peluang ini, penjana pendapatan sampingan dengan Shaklee.

Langkah Seterusnya…

Selepas mendaftar keahlian di bawah group naungan saya, anda akan dimasukkan ke dalam group FB rahsia hanya untuk ahli sahaja. Selian itu, terdapat juga kumpulan dalam Whatsapp yang sentiasa update promosi setiap bulan. Percayalah, di dalam group tersebut, ‘MACAM MACAM ADA’ . Segala INFORMASI dan ILMU di dalam group diberi PERCUMA untuk ahli yang telah sah mendaftar dengan KAMI. Apa yang PASTI, anda tidak akan dibiarkan keseorangan.

Bagaimana Untuk Mendaftar Keahlian Shaklee?

Untuk mendaftar keahlian Shaklee ada 2 cara mudah:

Ada boleh daftar dengan 2 cara berikut:

  •  Jika anda ingin daftar sendiri. Anda boleh pergi ke mana-mana cawangan Shaklee berdekatan. Anda perlu seorang penaja untuk daftar keahlian Shaklee. Anda boleh gunakan ID saya iaitu 987156 (Maziah Jamaludin) sebagai penaja anda. Minta borang di kaunter dan isikan butirannya.
  •  Cara yang lebih mudah adalah daftar secara online. Hubungi saya di talian 017-6258658 dan saya akan bantu pendaftaran anda dari A – Z sehingga untuk membuat pembelian produk,

Untuk sebarang kemusykilan dan pertanyaan. Sila hubungi saya untuk konsultasi premium: 

Call / sms / WhatsApp :  +6017-6258658

Email : maziahjamaludin@gmail.com

Fanpage : Vitamin Sihat

Shaklee ID : 987156